På gårdagens Int utställning i Malmö drog RaniCh Sugar Loaf Taj Mahal det längsta stråt & knep Best I Rasen. Det var jättekul, det är inte så ofta en tik sätts upp i vår ras! Hon tog också det sista CACIBet som krävs för att bli C.I.B (Internationell Champion). Nu väntar vi bara på FCIs godkännade…

Bästa hane & BIM & CACIB vanns av Knott – Ch Sugar Loaf Hertig Knut. 2:a med cert var Balder – Sugar Loaf Tivoli. Pappa Knott får se upp i framtiden. Vår domare Mikael Tranholm tyckte egentligen bättre om Balder, men ansåg att han behöver lite mer tid.

Stort tack till familjen Olsson för god omvårdnad av oss & hundarna. Tack även till Eva Masthagen som hjälpe till att visa hundarna.

Från Australien har vi också fått nyheter. Knotts son Erveine Case Dissmissed har tagit sin tredje puppy group seger, på 4:a möjliga starter. Grattis & fortsatt lycka till!

Foto: foto Winni Henriksen & kennel Erveine